Chrome Pointer

Hur ser framtiden ut?

   I veckan hölls en pressträff som uppmanade svenska folket att fortsätta jobba hemma året ut - vilket känns bra för min del. Jag hade svårt att ställa om mig till att aldrig träffa andra människor, men nu då jag är van vill jag inte gå tillbaka till mitt gamla liv. Åtminstone inte på ett bra tag. Jag är glad över att slippa att pendla och jag tycker om att kunna planera min dag hur jag vill trots att jag arbetar. Vill jag spendera morgonen i stallet och jobba sent istället? Inga problem, jag kan gå direkt från datorn till sängen på kvällen. Glömt att fixa lunch? Bara att öppna frysen och dra ut en matlåda istället för att behöva spendera pengar ute. Har en riktig ångestdag? Behöver inte prata med en enda människa.
   Det finns absolut negativa delar också. Mina stressnivåer är mycket högre än innan, men det beror också på en livsomställning jag just nu går igenom. Det är något jag jobbat på väldigt länge, men jag har inte haft någon tur på den fronten än. Jag är inte riktigt redo av att dela med mig av vad det handlar om - än. Jag räknar med att min livskvalité kommer vara avsevärt högre än idag då det väl händer.
   Oavsett är jag glad över att jag är på en arbetsplats där vi har möjlighet för att jobba på distans, och där mina arbetsgivare tagit pandemin på allvar och sett till att vi inte behövt utsätta oss för onödiga risker. Jag känner att min kreativitet tagit stryk av att inte bara kunna vända sig om och prata med kollegor, utan varje konversation kräver mer energi, men i grund och botten har det här absolut varit den bästa lösningen vi kunnat få.
 
   På tal om att spendera mornar i stallet är det vad jag gjort hela veckan. Momma Duck har skadat sig (liten skada som ledde till några komplikationer, så nu kör vi på metacam-kur) så hennes ägare har varit i stallet minst två gånger per dag och jag har följt med en gång om dagen. Det är en rätt lång resa ut, särskilt för mig, så det har blivit ett riktigt projekt. Därmed har jag inte haft tid för annat än Ducky och jobb den senaste veckan, men det har börjat vända nu. Idag ska jag ut jättesent ikväll (Duckys ägare är bortrest och jag kunde inte få tag i skjuts tidigare - om jag ska åka kommunalt till det här stallet kan jag lika gärna campa där för jag kommer aldrig hem igen), men annars är jag nog mest hemma den kommande veckan. Jag hade tänkt posta ett par videor på min engelska YouTube-kanal, faktiskt. Videor från lite "mörkare" spel som inte kan antas vara riktade mot barn. Vi får se hur den planen går, jag har några videor att rendera åtminstone och jag har verkligen helt tappat fokus över hur jag brukar arbeta med videor. Var ändå nära nio månader sedan sist...
 
   Längtar efter att krama på min favoritpålle idag!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.