Chrome Pointer

Wow, är det redan helg?

   Jag har precis avslutat jobbet för idag efter att ha tagit en lång paus runt middagstid då jag blev arg för att jag sabbat ett sängbord jag försöker bygga ihop hemma. Nu har jag tre dagar helg och ska försöka att inte jobba för mycket, men efter både givande utbildning idag och intressant möte känner jag att jag kommer behöva smygjobba lite så jag inte glömmer allt jag lärt mig över helgen. Ska åtminstone skriva dokumentation så jag har något att börja med igen på måndag!

   Jag hade ju tänkt börja blogga lite mer ofta, men det går riktigt dåligt, haha. Svårt att komma in i det eftersom det blir långa jobbdagar hemifrån! Den här veckan kom det ny utrustning till SSO i form av uppdaterade westernsadlar och vår första nya tränsmodell på ca 7 år, bosalen. Bosal är inte särskilt vanligt i Sverige, men är ett vanligt huvudlag inom westernridning och dessutom är det vårt första bettlösa alternativ! Ni som har följt mina skriverier i några år vet nog redan att jag är en stor förespråkare för att man ska få skräddarsy sin spelupplevelse med hästen så mycket som möjligt och jag hoppas därmed på att det här är starten på en trend som innebär att vi kan fortsätta släppa utrustning! Om några veckor kommer ytterligare ett par föremål i form av grimmor och senskydd, och medan jag inte bryr mig så mycket om grimmorna har jag önskat mig senskydd i måååånga år. Är verkligen jätteglad över de stora steg spelet tar framåt tack vare grymma insatser från mina kollegor!
 
   Esme & d'Artagnan
 
   Nu iom allt stillasittande har jag fått stora problem med axlarna, vilket varit återkommande i ganska många år nu. Jag köpte därför ett par tröjor från Back on Track i förrgår, och jag hade dem i handen inom 24 timmar (!). Dyrt blev det, men jag kan inte nog uttrycka hur värda kläderna är för mig! Varje gång jag får axelproblem och typ bor i min polotröja har jag blivit bättre mycket fortare än utan den, så jag köpte en till polotröja för att kunna växla dem då de ska tvättas och dessutom köpte jag en "långärmad t-shirt" (kan de inte bara kalla det för "tröja"?) som varit mitt favoritplagg sedan jag drog på mig den igår. Guld värt! Om ni liksom jag får datorrelaterade skador rekommenderar jag verkligen Back on Track, även fast det är lite dyrt!
 
 
   Det var allt för mig faktiskt, jag ska ta och knoppa in nu. Tänkte försöka lattja runt lite med videor i helgen COPPA till trots, så håll utkik!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.