Chrome Pointer

Quartern är här och jag är stressad som vanligt

   Quartern är äntligen på Jorvik! Det är inte min personliga favorithäst för att jag föredrar mer högresta och sportiga hästar (jaja, AQH är sportig men inte på det slimmade sätt som då vi snackar om sporthästar i Europa), men det är ÄR vår än så länge bästa häst och det går inte att säga något emot det, haha. Tre unika moves och två unika manstilar samtidigt som det här är den första hästen jag någonsin sett i ett hästspel som rör sig som en häst tränad i olika westerngrenar - fantastiskt roligt! Det är så kul att se hur snabbt våra animatörer utvecklas (vi har många nya animatörer, vilket är jättekul och självklart tillåter för mer roliga grejer då det finns fler som kan hjälpa till!) och våra hästartister är förstås episka som vanligt. Är så sinnessjukt stolt över dem och det arbete de utför!
   (Min favorit är SJÄLVKLART fortfarande Tinkern, men jag får vara partisk för att MIN ponny är en Tinker i spelet, ok?)
 
   Jag ska självklart prata mer om Esmes AQH's, men det kommer i ett annat inlägg!
 
   Jag har fortsatt med min internutbildning (vi ska köra en halvtimme om dagen men det brukar sluta med att vi dubblerar den tiden bara för att man glömmer klockan haha) och den här veckan har det gått SINNESSJUKT fort eftersom jag börjat utföra faktiskt jobb och till och med visat upp det för teamet jag jobbar inom på halvtid nu iom de här nya uppgifterna. Det känns som att hela grejen totalt eskalerade igår för plötsligt hände allt lite mer "på riktigt" och jag är lite i chock över att jag faktiskt begriper vad jag håller på med, haha. (90% av tiden får jag processerna förklarade för mig medan jag nickar och svagt säger "herregud" med diverse fula svordomar insatta för att jag knappt fattar vad jag sysslar med alls) Nästa vecka ska jag börja jaga efter folk som kan feedbacka på mitt arbete, men det är faktiskt inte så mycket jobb kvar innan mitt första projekt är klart... helt sjukt. Då det faktiskt ÄR klart tror jag att jag kan berätta vad det var!
 
   Det har var min sjätte vecka med jobb hemifrån och det är inte en jätterolig upplevelse även om det funkar. Det funkar, men det är ingenting jag trivs med. Videosamtal är oerhört energikrävande och det är jobbigt att inte kunna möta sina vänner face to face. Det är en tuff situation och jag längtar efter mina vanliga rutiner och min vanliga trygghet med hur vardagen ser ut. This too shall pass och jag hoppas på att kunna återvända till mitt skrivbord på SSOHQ mot sommaren igen ♥






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.