Chrome Pointer

Fortsatt hemmasittande

   Som det ser ut just nu fortsätter jag jobba hemma åtminstone hela april, och jag blir inte förvånad om det fortsätter genom hela maj. Jag börjar känna mig lite som ett djur i bur nu, och det är jobbigt att inte träffa människor alls (har träffat två vänner i utomhusmiljöer en gång var sedan vi gick in i "isolering" för snart en månad sedan. Utöver dem har jag bara träffat mina föräldrar ett par snabba gånger. Kul.). Jag var i stallet för första gången på en månad i helgen och det var välbehövligt för psyket - särskilt eftersom Fröken Anka för ovanlighetens skulle betedde sig som en ridhäst och inte en sjövild mustang på jakt från valfri typ av rovdjur, så det var oerhört trevligt.
   Pga Folkhälsomyndighetens inrådan kommer jag fortsatt sitta inne i min lägenhet, gå ut på långpromenad absolut minst varannan dag och bara åka till stallet då jag kan få skjuts. Yay livet. Tvätta händerna och håll er inne om ni kan and all that jazz.
 
   För att öka folkhälsan (för apparently är det bra att se andra människor då och då) har vi blivit ombedda att ha webbkamera igång på distansmöten så mycket som möjligt på jobbet (troligen för att de av oss som inte bor med våra familjer inte ska gå totalt cuckoo) - och jag äger ingen webbkamera. Nu har vi visserligen fått erbjudet att skaffa webbkamera hem genom jobbet men jag känner att om jag nu "måste" skaffa en kan jag lika gärna skaffa en egen som jag ändå gillar om jag mot all förmodan ska använda den till något i framtiden (nej jag kommer aldrig i livet göra en face reveal). Har alltsåledes Googlat runt lite på de rekommendationer jag fått från kompisar men ALLT är slutsålt, lol. Tänker gissa att fler än jag tänkt samma tanke i de här tiderna? Ska fortsatt hålla koll så får vi se vad det blir. Finns inte en chans att jag ska hålla upp mobilen i ögonhöjd under alla möten jag är med på för att se någorlunda vid liv ut.
   Jag har faktiskt plockat undan hela min mikrofonsetup sedan COPPAgate eftersom jag fick så mycket ångest över sättet jag behövde avsluta YouTube på, men om det här fortsätter är jag väl så illa tvungen att släpa fram micken igen ändå. Suck.
   (Finns fortfarande absolut noll information ute om vad man ska ta sig till som content creator i min sits på YouTube. Kul. Om det var någon gång i livet det hade passat att kunna underhålla sig med videoskapande hade det varit nu.)
 
   För att avsluta min klagorant med något mer positivt så blir det lite westerntema på Jorvik på onsdag (will be actual fun), och i morgon släpps en gigantisk patch + en ny expansion till Planet Zoo. Jag har inte spelat på länge men patchen löser lite grejer som jag stört mig på massor, så jag ska köpa packet och spela efter jobbet i morgon! Är faktiskt riktigt taggad på det.
 
   Okapi från en av mina allra första djurparker i Planet Zoo






Nells

Du MÅSTE lägga ut foton på DLCn sen, vill se!! :D
ps. snälla

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.