Chrome Pointer

En lugn påskhelg

   Man uppskattar inte ledigheten lika mycket då man varit på semi-ledighet i typ tre veckor redan. Jag kan tåla en veckas hemmajobb, men det känns sad att ha det som ett nytt normalt.
   Jag har varit i stallet för morgonfodring både igår och idag, och det känns verkligen i kroppen nu då jag haft så lite stalltid den senaste månaden. Jag red bara i typ en kvart igår men har sanslös träningsvärk och kunde knappt tro hur ont jag hade i sittbenen då jag satt mig i badkaret efter dagens stallbesök, lol. Har varit skönt att få ha en anledning till att vara ute och i rörelse - det känns ganska dött att vara ute och promenera "bara för att" istället för att faktiskt ha ett riktigt syfte med det.
 
   Jag har köpt lite spel på sistone men spelat väldigt lite, i ärlighetens namn. Jag har skaffat ett konto på Epic Games eftersom de erbjuder två nya spel gratis varje vecka och laddat ner några spel genom det, men har inte öppnat något av dem än. På Steam har jag köpt DLC's till både Planet Zoo och Jurassic World Evolution, men bara spelat Planet Zoo än. Glass Masquerade 2 släppte en DLC som jag självklart köpte genast, men jag har inte spelat än eftersom jag vill spara den upplevelsen till någon dag då jag verkligen kan känna lite uppskattning till det magiska spelet. Den DLC'n jag valde till Jurassic World Evolution var Jurassic Park-packet, som jag velat köpa sedan det släpptes.
 
   Har ni några tips på coola spel just nu? Jag har inte planerat att köpa och spela nu, men jag är alltid på jakt efter grejer att lägga till på önskelistan både på Steam och Epic Games Store!
 
   Bild från Flower






Arabella Ironside

Kan varmt rekommendera Kingdom Hearts! Har hittills spelat ca 12 timmar på Kingdom Hearts 3 och är inte lika förtjust i det som i tidigare spel (trots att grafiken är ett stort plus på nya), men för en Disney- och fantasyälskare är det en spelserie man nästan måste ha testat! Dock finns bara KH1 och KH2 på Playstation 2 och det nya till Playstation 4 och Xbox One och då tyvärr inte till PC eller på Steam.. Men självklara spel där är Red Dead Redemption (1&2), Trine och Skyrim. Sen spel jag inte själv testat men är väldigt sugen på är bl.a. No man's sky och Outer worlds.
Skulle kunna fortsätta hur länge som helst men hoppas att du fick några tips där i alla fall ^^'

Isabella Skydawn

Animal crossing: new horoizon är ett väldigt mysigt spel ^^ Jag personligen känner mig lugn när jag spelar det och grafiken i spelet är väldigt gulligt ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.