Chrome Pointer

Det råkade bli en paus

   I ångest, stress och jobb glömde jag lite bort att jag hade en blogg. Whoops.
 
   Jag uppskattar verkligen möjligheten att jobba hemifrån, men samtidigt är det inte bara positivt att slippa pendling och kunna rulla direkt ur sängen till köket för att sedan äta frukost framför jobbmailen. Medan det brukar funka bra med någon vecka hemifrån här och var (då jag är feberförkyld jobbar jag hemifrån och tar bara ut sjukdagar om jag verkligen är riktigt dålig, eftersom jag allt som oftast ändå mår rätt bra så länge som jag sitter still) är det svårt att vara hemma så här länge, och jag har särskilt svårt med att lägga ifrån mig jobbet. Eftersom jag bara har strax under 40kvm att röra mig på hela dagen är det väldigt svårt att "gå hem", särskilt eftersom jag alltid har kvar jobbet uppe. Mitt jobb måste koordineras noggrant och därför har jag alltid en miljon internetflikar uppe som stängs ner en och en då uppgiften den innehåller är avslutad. På jobbet går det bra eftersom jag då startar upp datorn på morgonen och vet exakt vad jag ska göra - hemma innebär det att jobbet liksom aldrig riktigt tar slut. Det är liksom lite för enkelt att tänka "jag kan göra den här lilla grejen nu då jag ändå kommer ihåg den" och sen sitter man där x antal timmar senare. Suck.
 
   Just nu spelar jag SSO varje dag thanks to Soul Riding. Det är precis det som är syftet med Soul Ridingen förstås - att vi ska ha något att göra varje dag. Jag älskar det och om jag kunnat be om något mer hade det varit att ha en till sån aktivitet med någon annan fraktion för att ha mer anledning till att röra mig runt om Jorvik och spela ännu mer. Ska bli jättespännande att se om det kommer liknande funktioner på andra håll i Jorvik en dag! Åtminstone jag som mer än gärna spelar så ofta jag kan hade älskat att ha fler långdragna uppdrag med något slags mål. Sen är det ju förstås uppdateringar varje vecka ändå utöver Soul Ridingen, så självklart blir det ju mer att utforska framöver ;)
   Ayla och Umbra med matchande husdjur är förstås en del av familjen Silverforce nu! De är så otroligt fina. Dock måste jag erkänna att de inte är mina personliga favoriter bland de magiska hästarna, haha, jag gillar faktiskt Sakura och Birch lite mer, men de är verkligen sjukt vackra. Jag är ett stort fan av den nya typen av magiska hästar som har en riktig backstory och lore - ni som varit med ett tag vet ju hur intresserad jag är av jorvikisk lore.
   Något jag däremot inte har gjort är Catherines dagbok. Jag väntar fortfarande på ett uttalande från FTC för att få mer riktlinjer kring videor på YouTube. Det känns liksom dumt att stressa igenom minnesfragmenten och göra en video om ingen kommer kunna se den... så under tiden låter jag det vara helt, faktiskt. Det är dessutom just nu det enda jag inte spelat igenom i hela spelet (har spelat delar av det, men inte allt), så det ger en fin överraskning då det väl är dags, hehe!
 
   Nä ni, en lång fredag väntar med så många uppgifter att jag knappt vet var jag ska börja. Sista rycket innan helgen!
 
   Esme & Richie






Isadora

Hej jag har en fråga jag vill komma in i Epona och sso säger att jag ska hjälpa Nic stonegrounds och jag kan inte hitta honom, finns han ens kvar?

Bianca

Äntligen!! Har längtat efter nytt inlägg!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.