Chrome Pointer

Vad jag längtat efter helg!

   Jag har sovit dåligt och varit väldigt trött den här veckan. Tvätt, både ren och vikt samt smutsig och ivägslängd, ligger över hela lägenheten, disk har fyllts på i diskhon, lampan som gått i hallen har bara gjort att jag per automatik gjort alla sysslor där i mörkret och de matlådor jag försökt laga under veckan står halvfärdiga i kylen. Jag har inte haft livslust eller energi till något viktigt och utöver jobbet har jag nästan bara spelat spel. Nu ska jag träffa tjejerna från klubben i SSO i morgon, men förutom det ska jag försöka lägga hela helgen på att städa och få ordning hemma. Jag tror att jag deppat ihop så mycket för att min förening trasslar med det förråd jag skulle få och jag var så hemskt taggad på att äntligen bli av med de flyttkartonger som står ivägen överallt och kunna göra "färdigt" hemma och känna att jag inte måste gå runt saker hela tiden. Är jätteledsen över det och vill bara bli klar. Snart ger jag upp och hyr in mig i mammas förråd istället...
 
   Igår streamade jag i nästan två timmar och sorterade upp Pennys garderob. Smärtsamt jobb (både bildligt och bokstavligt, jag får lätt musarm av monotona rörelser med datormusen), men inspirerande och nu blir det roligare att plocka fram nya outfits till SSO Ride Through.
   Jag ser fram emot lite fler streamar som blir annorlunda från mina klassiska Levla Med Esme. Vi är uppe i över 60 avsnitt nu och jag vill kunna blanda in lite andra spel som Zoo Tycoon, Planet Zoo och Jurassic World Evolution. Om jag streamar i helgen kör jag säkert på ett till levlingsavsnitt, men sen är jag så himla sugen på att bygga djurparker...
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.