Chrome Pointer

Sydhovens Räddningsranch

   Jag har FORTFARANDE inte kommit fram till slutet av de här uppdragen med Penny! Problemet är att de inte syns i uppdragsloggen alls och därför glömmer jag bort dem. Kommer jag på ordning på det här ens i år?! x)
 
   Det känns som att alla bilderna nedan är hundra år gamla iom den uråldriga himlen, men de är bara från förra sommaren då jag spelade uppdragen på Esme...
 
 
 
 
 






Dasha coldhall

Förra sommaren?! Det känns som att för uppdragen kom för en månad sedan. Saknar verkligen de uppdragen och hoppas på något liknande i framtiden!

Ida Skylight

Håller helt med. Tänk om man fick göra det fast i med ett litet urhäst föl

Stephanie Snowhall

Hej igen! Inte lyckats se dig inloggad sedan jag började spela igen ://
Hade velat bli uppdaterad om vad den nya ”snabba” outfiten är som man ska ha när man kör race är haha... men vi får se om vi stöter på varandra någon dag!
Ha det fint

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.