Chrome Pointer

Svår grej

   Jag tycker hoppbilder i SSO är rätt fångande, men de är hemskt svåra att fota! Man måste hoppa av i exakt rättan tid och sen hinna slå över på fotoläget och be till Aideen att hästen inte fastnade i en frame som ser helt derpy ut.
   Utmanande, men rätt kul. Det jag tycker är svårast är att fånga hästen i en frame där den inte ser ut att hoppa SUPERHÖGT över hinder. Lite lättare tycker jag det är då man fotar en häst som landar efter språnget eftersom man inte behöver tänka lika mycket på hinderhöjd.
 
   Esme & Cutie


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.