Chrome Pointer

Jag som inte skulle fortsätta spela

   Under sommaren har jag spelat JÄTTEMYCKET Hogwarts Mystery. Jag är någonstans genom År 3 nu och har faktiskt ganska roligt. Tror ändå det roliga mest beror på speciella event, eftersom huvudstoryn är så seg att man knappt minns vad man håller på med. Egentligen är det ju inte så segt, det bara känns så iom att energin tar så lång tid att samla upp samtidigt som det dyker upp event som jag känner jag "måste" prioritera för att få böcker till att köpa spännande saker med. Gaaaaah!
 
   Nu har jag nyligen börjat med Quidditchuppdragen. Har itne kommit långt än men det ser absolut spännande ut!
 
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.