Chrome Pointer

Förstapersonsläge

   Denna bild på Elsa är tämligen oredigerad och är bara fotad i photomode
 
   En väldigt vanlig önskan jag ser i vårt community är förstapersonsläge i SSO. Nu är jag nyfiken - har någon av er någonsin spelat ett hästspel med ett bra förstapersonsläge? Jag har testat ett par stycken där det finns som valbart alternativ, men medan det varit rätt ok i snygghetsfaktorn har ajg tyckt det varit svårt som tusan. Men det kanske bara är jag?
 
   Har ni bra erfarenheter av hästspel i förstapersonsläge, eller är det bara en populär önskan för att det inte direkt finns något?


Stella Autumnhoof

Jag tycker att det skulle vara rätt kul med ett förstapersonsläge för att fota bilder och så, men det skulle nog bli svårt att rida. Det skulle nog bli som med leda hästen-funktionen, inte så många kommer att använda den❤️

Ida Skylight

Håller helt med dig Stella! Fin bild Esme. Älskar din blogg<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.