Chrome Pointer

Ett försök att komma igång

   Nu i feberyran hade jag svårt att sova i natt så jag klippte ihop den här istället. Ska självklart göra likadana videor för de båda andra samlingarna - och alla foton är tagna i rätt ordning, så ni vet exakt vart ni ska om ni är ute efter ett specifikt foto.
 
   Jag kommer vid senare tillfälle lägga till ett helt inlägg med alla samlingar i bloggens hjälpsektion, som ni hittar genom att klicka på "Hjälp for SSO-spelare" i menyn till vänster.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.