Chrome Pointer

Snacka om höst

   Esme och Elsa
 
   Nu är det ju verkligen höstrusk och mörka mornar och kvällar. Det är skönt då man är hemma och mindre nice då man behöver gå ut. Just idag har jag faktiskt fått erbjudande om att rida en häst så jag kommer spendera kvällen i kolmörker ute i skogen på en fluffig pålle.
   Min videoplanering den här veckan är oerhört ambitiös, och jag hoppas jag får ordning på allt. Det mesta kommer handla om Halloween i SSO, men på lördag drar även min senaste videoserie igång. Jag har väntat med den för att jag skulle hinna förinspela videor, men det har jag förstås inte gjort och det är bara avsnitt ett som är inspelat. Jag skyller lite på att min dator dog mitt under den första inspelningen så jag tappade suget lite då jag behövde spela in exakt samma avsnitt två gånger, men jag måste verkligen preppa det här nu för att hinna med alla andra projekt jag vill göra. Nu är det dessutom bara femton dagar kvar tills Planet Zoo släpps igen (LÄNGTAR!!!!) och då kommer jag inte få något alls gjort för jag kommer bara vilja spela det, haha. Ytterligare tio dagar senare kommer Pokémon Sword & Shield, vilket förstås inte hjälper mig något alls.
 
   Ikväll är jag inte hemma förrän tidigast halv tio, så jag har gett mig själv videoledigt, men i morgon fortsätter jag med min videobonanza. Kommer bli grymt (och jag kommer bli trött)!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.