Chrome Pointer

Lite på lågvarv

   Beroende på tid och hälsa har uppdateringen här varit lite låg senaste två veckorna och nu åker jag iväg på höstens första workation (av tre - som bestämt blev det MYCKET mindre jobb den här hösten, vilket är tråkigt för mitt hästintresse men bra för min hälsa) och är borta över helgen. Fick tråkiga nyheter därifrån förra veckan då en av mina äldsta fyrbenta vänner gått bort och det kommer bli hårt att se hennes box tom för första gången på 14 år, men livet går alltid vidare. Är otroligt tacksam över att ha haft den hästen i mitt liv så länge, som den eviga tryggheten och hästen man kunnat lita på i alla lägen. Jag känner "mina" hästar utan och innan och den här hästen har jag alltid kunnat förutse och jag har så många fina minnen av henne - bland annat då hon fick sitt sista föl och jag var den första att se dem tillsammans då jag var nere och fölvakade mitt i natten och fick ringa upp till chefen för att tillkännage nytillskottet tillsammans med en kompis.
 
   Så jag är borta i helgen men nästa vecka hoppas jag kunna streama lite och kanske äntligen börja slutprocessen på det där videoprojektet jag försökt få igång hela året... varit långdraget, men jag tycker det är värt det. Ska bli kul och det kommer bli så galet snyggt!
 
   Esme och Mithrandir






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.