Chrome Pointer

8 år

   Lite låg uppdatering nu någon vecka pga mentalt mående och en massa annat att göra. Ska försöka få lite ordning på livet igen!
 
   Alla assets på bilden tillhör Star Stable Online.
 
   Idag är det prick åtta år sedan jag för första gången landade i Moorland på en älgliknande, apelkastad häst. Efter det har jag varit med om 413 onsdagsuppdateringar, många nya vänner, otroligt många livserfarenheter samt drömjobbet. Det finns andra spel jag spelat längre (ehm Zoo Tycoon), men inget annat spel har varit så viktigt för mig och betytt så mycket för hur mitt liv utvecklat sig. Jag minns då jag såg en av spelets första jobbannonser då jag var 17 år gammal och insåg att "jösses, det går ju faktiskt att jobba där" och efter det fanns det inte mycket annat i sikte för vad jag ville göra med mitt liv. Idag är jag 25, har en heltidstjänst inom spelet och är den alla går till då hopplösa frågor ingen kommer ihåg svaret på dyker upp, för på något konstigt sätt har alla de svaren etsat sig fast i min hjärna.
 
   Idag hade vi visserligen Passion Friday på jobbet (alla som är med på det uppmuntras att göra lite vad man vill - istället för att arbeta med planerade och schemalagda projekt kan man göra saker som man känt att "jag vill VERKLIGEN få jobba på det här"), men det var ändå lite overkligt att få göra ovanstående bild på arbetstid och få tillåtelse att posta den på mina sociala medier. Det har varit åtta väldigt speciella år tillsammans med det här spelet och jag är inte klar på långa vägar.
 
   Tack Star Stable för de här åtta åren - nu kör vi på minst åtta till.






Vilda Hawkheart

<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.