Chrome Pointer

Den där lediga dagen blev inte av

   Mådde inte bra då jag vaknade i morse så det blev en oplanerad hemmadag. Förutom hemskt mycket ångest idag har det varit skönt att inte behöva gå ut alls.
 
   Reflekterade idag lite på hur mycket jag spelat spel på sistone vs. hur lite YouTubematerial jag gjort. Det har varit väldigt avslappnande att spela spel utan att känna "det här måste spelas in", samtidigt som jag nu istället är stressad för att mitt videobibliotek är påväg att ta slut, haha. Den här veckan ser dock ganska lugn ut, och det enda jag har inplanerat utöver jobbet är att åka ut och rida en häst på torsdag så jag hoppas kunna spela in lite nytt. Runt jul kanske det är dags för mig att börja lägga om mitt videoschema, för det är inte långt kvar förrän jag har slut på nya uppdrag med Penny i SSO. Tänkte att jag under juldagarna får spendera lite extra tid med att preppa videor framåt för att hålla igång mina videoserier (utöver den tid jag tänker spendera i stallet, haha).
 
   Den här kvällen ska jag preppa emojis för framtida livestreams. Måste ha lite hästar på lager och dessutom ska jag se till att måla upp fler husdjur. Wiii!
 
   Bild från Hogwarts Mystery






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.