Chrome Pointer

Kunde inte låta bli

   The fjords turned south-west!
 
   Mötesrummen på SSOHQ är alla döpta efter platser på Jorvik. Ett heter Icengate. Någon dag kom vi på att det är lite likt Isengard, och sen försökte jag övertala alla andra om att det vore en hemskt bra idé att göra en Avalon remix på Taking the Hobbits to Isengard. Ingen nappade. Jag gjorde ett eget meme. You're welcome
 
 
 


Elise Stormwright

Hur var det ingen som nappade på det där? Sparar memet till min dator hihi

Svar: Är högst besviken på communityts o-meme-ighet
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.