Chrome Pointer

Denna vecka

   Jo, så den här veckan har varit intensiv. Min enda lediga kväll förutom idag var i tisdags. I måndags var jag ute på shoppingkväll med mamma (vilket mest innebar Rusta eftersom jag behövde bunkra lite billiga hushållsgrejer), i onsdags var det ett event på SSOHQ och igår var jag ute hos hästis hela kvällen.
 
   Då är ju ni självklart mest intresserade av att höra mer om SSOHQ. Det som gällde var releasefest för den senaste Ödesryttarboken, Legenden Vaknar. Den har varit ute i några månader nu och jag har haft den hemma ungefär lika länge, men jag måste erkänna att jag inte läst den än. Jag har verkligen inte orkat. Vet inte vad jag ska göra för att känna att jag har tid att läsa, kanske jag skulle börja läsa på bussen till jobbet istället för att spela Pokémon? Iaf, så medan alla besökare fick varsin bok så var en väldigt speciell person där - Amanda Örtenhag, som är rösten bakom Ödesryttaren Lisa Peterson. Det är alltså hennes röst man hör då man lyssnar på Lisas musik på Spotify, eller i Star Stable Friends-appen. Hon spelade fyra låtar, och jag hade uppfattat att hon skulle spela någon av de fyra släppta låtarna alternativt Stars, låten som ibland kan höras i spelet om man möter Lisa på Röda Snörets Stig. Istället kördes två låtar som ännu inte är släppta, varav den ena jag bara hört som demo förut. Det som spelades var därmed I'll Be There (tror att alla stod och grät lite tyst för jösses vilken låt det där är), For the Love Of Us samt de än ej släppta låtarna Say Goodbye (jag var inte redo att höra den live, jösses vad den kändes i själen) samt Soul Riders (som jag tror många kommer tycka väldigt mycket om!).
   Alla som var där fick även en studio tour, plus en stunds högläsning med bokförfattaren Helena Dahlgren + Matilda, som förstås läst in boken som ljudbok. Tror nog att studio touren är roligare än någonsin att gå nu då kontoret är så hemskt fint, och jag vet att det visades upp coola exempel både från animation, 3D-grafik och speldesign för att ge en känsla av hur det är att jobba med spel.
 
   Om ni vill se lite video från eventet så har Rose Shadowlee lagt ut en vlogg från det hela, med en blandning av lite allt möjligt från bara hur det ser ut på kontoret till lite musik. (Studio touren är inte med alls though, eftersom Rose hann med att titta på allt redan eventet började.)
 






Alexandra Goldnose

Videon är så bra!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.