Chrome Pointer

Iväg igen!

   Jag är bortrest över helgen och ska jobba med hästar, så jag ska strax iväg till tåget. Hoppas på lite lugn ridning också eftersom jag åkte i backen sist jag red och sen direkt efteråt åkte på en rejäl influensa och har inte sett en häst sedan dess och har hunnit bli lite rädd. (Mest för just den hästen though, vilket ändå är dumt med tanke på hur pass väl jag känner den.) Inte ok.
 
   Jag har faktiskt INTE spelat igenom alla nya uppdrag i SSO. Jag spelade igenom del 1 och 2 av Saving Anne (vilket är det faktiskt namnet på det senaste kapitlet i huvudstoryn) igår. Då jag hann klart med alla veckans arbetsuppgifter på jobbet kunde jag ta mig tid spela igenom dem i lugn och ro. Klockan blev dock för mycket då jag lyssnat klart på Lisas låt, så jag får spara del 3 till nästa vecka. Det gör inte så mycket, det är ju inte som att jag inte vet vad som händer ;) Dock så har jag inte sett uppdragen på nästan en månad. Jag missade lite då jag var sjuk tidigare i februari och sen då jag kom tillbaka till jobbet undvek jag uppdragen med flit för att få överraskas lite. Ska bli jättekul att spela nästa vecka! Det är mest kameravinklar, ljuddesign och några cinematics som uppdaterats sedan jag såg allt sist, men sånt gör ändå så himla mycket.
 
   Uppdatering sker som vanligt på Instagram medan jag är borta, @gamingbyesme är det som gäller. Hörs nästa vecka!
 
   Esme, Ash och Esmes mycket arbetsglada terrier vallar in Concorde som inte alls vill vara med.






Wilma NorthCloud

Jag tänkte bara fråga något som inte alls hör till inlägget/bilden. Men har du lagt märke till att det finns en flugskimmel lippizzaner vid New-Hillcrest stallet?
Har letat på starstable database men där finns den inte.

Svar: Hästen finns inte som köpbar häst i spelet i dagsläget.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.