Chrome Pointer

Fyra dagar här

   Nu är jag i Stockholm i fyra dagar innan jag åker till skogs igen för att jobba med hästar och barn. Hade en ny grupp med barn i helgen och de var sjukt roliga, men den här helgen är det "mina" ungar igen och det var över en månad sedan sist så det ska bli härligt. Den där gnagande rädslan jag hade i mig för att rida har övervunnits litegrann, även fast jag ine känner mig supersäker på den hästen jag hade min ofrivilliga avsittning på. Verkar som att planen är att jag ska rida henne varje dag nu då jag är där så det lär väl gå över någon gång, haha. Eftersom det var ösregn igår dressyrade jag henne lite i ridhuset, det kändes tryggt och bra (även fast vi körde med graman, bomull i öronen och radio på för att överrösta regnet...).
 
   Under de här fyra dagarna ska jag försöka livestreama någon gång (för att det var länge sedan sist och det vore kul), men jag måste också börja spela in första avsnitten av nya serien Star Stable: The Spring Riders som börjar på söndag och idag även spela in, klippa och släppa den sista videon då jag letar efter Albertas spindelbebisar. Ett inlägg med alla videor kommer ligga i bloggens hjälpsektion framöver, och spindlarna är aderade efter område + deras siffra i journalen för att det ska vara så enkelt som möjligt att använda sig av videorna för att hitta allt. Jag kommer göra mer grejer i samma stuk senare, som gyllene stjärnor. Jag vill skapa content som är hjälpsamt och hållbart, alltså fungerar över lång tid.
   Om jag hinner kommer jag även spela igenom sista delen av senaste huvuduppdragen. Jag skulle faktiskt kunna sätta mig på en lunchrast på jobbet och spela, men jag vet att jag vill ha längre tid på mig än så. Hm. Får se hur det blir, men jag hoppas på att hinna med det innan jag åker iväg på fredag morgon!
 
   Throwback till en tidigare storyquest






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.