Chrome Pointer

Workation times!

   Nu drar jag på sommarens första workation! Det betyder alltsåledes att jag är ledig från mitt vanliga jobb för att jobba på mitt andra jobb. Ska bli SÅ SKÖNT att stå en vecka med stallarbete där man bara GÖR och inte behöver TÄNKA.
 
   Jag åker i eftermiddag efter att ha dragit ihop mina sista lösa trådar på jobbet, så jag dyker inte upp här igen förrän tidigast nästa söndag. Jag får alltid lite dåligt samvete då bloggen står helt tom though, så hör och häpna - jag har langat in några schemlagda inlägg som kommer upp medan jag är borta. Dessutom så uppdateras nog min Instagram ish-som vanligt, och på YouTube följs samma schema som alltid. Så - det var det! Hörs om typ nån vecka och lite till!
 
   Esme & Footie, over and out!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.