Chrome Pointer

Pokémon Sword & Shield

   Igår hade vi besvär på jobbet då internetuppkopplingen gick ner i hela byggnaden (vad jag vet gällde det hela huset så de andra företagen hade nog lika mycket besvär som vi hade), så eftersom jag ändå inte kunde nå något jobb under en stund och tröttnade på Chromes dinosauriespel efter att ha lett ligan i någon timme (slutade på fjärdeplats officewide) satte jag mig bekvämt för att titta på Pokémons livestream där de visade upp mer från de kommande spelen Sword & Shield.
   Jag har ALDRIG varit mer taggad för ett Pokémonspel! Det är så vackert, ser ut att vara relativt mycket open world med vilda Pokémon som springer runt, vi har fått se lite nya Pokémon som nu gjort mig superintresserad efter att se mer och jag LÄNGTAR efter att få utforska regionen Galor. Ser ut som att det finns många spännande miljöer att röra sig omkring och det känns som att det kommer finnas en stor varitet i Pokéon också.
 
   Det jag är skeptisk mot är grejen med bautastora Pokémon, samt typ-raidbattles. Jag är orolig över att man kommer behöva betala för Nintendos onlinetjänst för att utnyttja spelet till max (spelet i sig + konsolen är banne mig dyra nog), och jag hade mycket hellre sett fler Mega evolutions än de där superultramegastora Pokémon som vi fick se i streamen. Att spela med kompisar kan nog vara coolt, men samtidigt hoppas jag att det inte är något som kommer krävas. Pokémon vill jag liksom spela själv...
 
   Om ni inte såg streamen men är nyfikna kan ni se den här nedan. Pokémon Sword & Shield släpps den 15 november till Nintendo Switch. Jag brukar köpa båda versionerna, men eftersom jag inte vet hur det skulle funka med ett Switch (brukar vilja byta Pokémon mellan mina spel) kommer jag avvakta lite tills jag är mer säker på hur spelen kan kopplas samman och eventuellt se vilken version som jag då helst vill ha. Är jättetaggad, det här kommer bli så kul!
 






Rebecka

Såg att du har en video där du spelar stallets hemlighet på windows 10. Orkar du göra en video där du laddar ner spelet då jag har svårt för att förstå hur jag gör det själv?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.