Chrome Pointer

Wow!

   (Vi låtsas som att jag inte varit på semester i nästan två veckor utan att ha schemalagt några inlägg alls)
 
   Nästa år kommer Disneys remake på Mulan! Det ska bli väldigt spännande att se vilken väg de väljer att gå med filemn då man vet lite mer - blir det remake som Skönheten och Odjuret samt Aladdin, eller som Askungen där historien skrevs om rätt rejält från den tidigare filmen?
 


Wilma Winterworth

Halloj Esme! Såg på insta att du är tillbaka igen, när är det dags för nästa livestream? Om du har planerat någon förstås :D
Pixelkram, Wilma.

Rose Shadowlee

Något säger mig att den är omskriven eftersom de inte visar någon Mushu eller lyckosyrsa. Antagligen lär de följa den lite mer verkliga historien av Mulan. Lite trist för Mushu är min favoritkaraktär. XD

Eva Bunnyland

Måste se den här för fight scenesen x)

Ponny ryttaren

Åh Mulan är en av mina favorit disney filmer

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.