Chrome Pointer

Bortbytingar

   Idag hade jag tänkt spela SSO bara en kort stund för att fota några nya bilder till mina sociala medier. Satt istället i tre timmar och bara pysslade runt i spelet... sorterade katastrofgarderoben (allt är ju i ordning men jag har så mycket att det inte går att hitta något), plockade fram lite outfits som kan användas för kommande livestreams, gled runt lite på olika hästar. Det jag gjorde allra först var att köpa tre nygamla hästar.
 
   Planen var hela tiden att min gamla Akhaltekeer Elsa skulle säljas och istället skulle jag köpa av av de nya Akhaltekeerna i samma färg. I och med de nya Jorvikiska varmbloden hade jag funderat lite på om jag ville byta upp min kära gamla Misty eftersom jag ändå aldrig kommer rida runt på en Gen 1.5-häst igen, och då jag bytte upp henne fick jag feeling och köpa en ny version av min gamla Oldenburgare Freya, som var en av de absolut första hästarna Esme någonsin köpte. Jag har ju gått i valet och kvalet i två år om jag skulle byta upp Freya till en Hannoveranare i samma färg - men nu blev det JWB istället.
 
   Misty, Elsa och Freya har varit viktiga delar av Esmes familj i många år...
 
    ...men nu ser de snyggare ut än någonsin och kommer även ridas mycket mer! Vilken otrolig skillnad det är, trots att de har så pass lika färger!
 
   Alla tre hästarna hade lång man förut, men jag lät Elsa ha knoppad man för stunden. Jag känner på mig att jag kommer byta manstil på henne lite fram och tillbaka, men det gör ju inget heller.
   Det här ledde alltså till att både Freya och Misty nu byter ras till JWB, från Oldenburgare respektive Paint.
 
   Skönt att ha det gjort! Dessa tre kommer självklart även levlas i livestreams framöver. Tjofräs!


Bibbi

Du har alltid varit min största förebild och såfort du lägger upp något nytt blir jag jätteglad 🌸🥰
jag har följt dig sedan du skapade din kanal och är faktiskt din 600:de premunerant (stav) om jag minns det rätt 😌 ily sjukt mycket Esme! Ta aldrig åt dig av hat <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.