Chrome Pointer

Här var vi igen

   Jag har haft lite oflyt i veckan och inte haft tid med så mycket som jag hade velat. Dessutom dras jag med en liten infektion i kinden som jag försöker få bukt med så det gör sjukt ont att både äta och prata. Kul!
 
   Idag köpte jag en Pro Controller till mitt Nintendo Switch. Anledningarna till att jag ville lägga 800kr (!!!) på det lyder som följande:
  • Jag tycker inte att standardkontrollen med joycons är särskilt trevlig att hålla i. Spelupplevelsen är inte lika nice eftersom kontrollen inte ligger så bra i händerna.
  • Jag har känt att batterierna i joyconsen inte håller så länge då man spelar i docked mode, medan en Pro Controller har batteritid upp till 40 timmar.
  • Med en Pro Controller kan upp till tre pers spela t ex Mario Kart samtidigt. Jag funderade på om det var värt att köpa ett extra pack med joycons för att öka upp till fyra, men jag kände att det var mer värt att köpa en Pro Controller eftersom det är en sån jag vill spela med.
   Jag packade upp den på jobbet (sprang ut på lunchen för att köpa den) för att känna igenom den lite och spelade både MarioKart och ABZÛ i några minuter då jag kom hem för att se hur det känns. LJUSÅR bättre än joycons. Synd att den var så sjukt dyr bara, men den känns mycket trevligare att spela med så jag är väldigt nöjd. Dessutom är det löning i morgon så jag behöver inte oroa mig över att det var för dyrt, hehe.
 
   Nu är klockan rätt mycket och jag ska äta middag innan jag städar här hemma. Ska ha gäster i morgon och ha spelkväll, så nu måste jag röja lite här hemma. Tänker dessutom gå och lägga mig väldigt tidigt eftersom jag är otroligt trött - misstänker att jag håller på att bli sjuk och det har jag inte tid med...
 
   Bild från det väldigt gulliga spelet Fe!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.