Chrome Pointer

Äntligen ordning på taket!

   Nu har jag slutligen en tv hemma! Jag har lyckats koppla in både Switch och Wii utan problem och jag har varit som ett barn på julafton de senaste dagarna, haha. Den nya tv-bänken är JÄTTESNYGG, den bjuder på mer förvaring hemma vilket ledde till att jag nu inte har något annat löst ute än det som ska in i mitt förråd (då jag väl får tillgång till det), min 49" tv är superfin och så himla lättanvänd och jag harde glömt hur mycket jag saknat att spela spel framför tvn. Det är UNDERBART att spela Pokémon och ABZÛ på en så stor skärm och jag har äntligen fått återuppleva lite barndomsminnen med Wii Sports Resort. Jag har ca 10 spel jag aldrig förr spelat till Wii, så någon gång då jag har gott om tid ska jag börja testa mig igenom dem. Vilket himla lyxproblem - så många spel och så lite tid!
   Har någon av er provat Switch-spelet Go Vacation btw? Vad jag förstått är det en port från Wii U men det ser ut att likna Sports litegrann så jag tror jag skulle kunna gilla det om det nu är en BRA port. Har nån testat det alls, eller ännu bättre, med Switch?
 
   Jag har städat och sorterat hela helgen under de stunder då jag inte har livestreamat (har kunnat köra levlingsrundor nästan varje dag ett tag nu, jättekul!), och nu är jag något otroligt trött. Jättenöjd med lägenheten, men all sortering kräver så mycket tänkande, haha. Nu tänkte jag sjunka ner i soffan med en kopp kaffe och laptopen i knät för att finurla på videomanus framför Netflix. Vi hörs!
 
   Bild från My Horse & Me 2






Anonym

Har kört go vacation på wii och kommer ihåg att både jag och mina syskon älskade det! Vi kunde, och kan fortfarande, spela i timmar. Tycker verkligen du ska testa det, och när man väl klarat alla utmaningar och tävlingar och låst upp allt tycker jag nästan det är roligast att spela, för då kan man bara åka omkring och göra vad man vill! En favorit var att rida uppför bergen och sen åka kayak ner, eller att försöka ta sig upp på höga byggnader i staden och åka skateboard ned. Väldigt bra spel, testa det!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.