Chrome Pointer

Nu börjar en omstrukturering

   Det vanligaste önskemålet jag får om bloggen, även nu då jag varit så himla dålig på att hålla igång den, är att uppdatera sidan om mina hästar. Jo, klart jag vill hålla den uppdaterad. Om ni kikar in på den (genom länken i menyn till vänster) och skrollar ner ser ni dock varför det inte riktigt blir av. Det är MÅNGA hästar som inte ligger inne på sidan. Igår började jag på steg ett i omstruktureringen - Ash ska få sig en ny presentationsbild. Jag langade ut en WIP på mina Instastories igår, så ni kan nog följa processen lite där.
   Många hästar ska uppdateras, eftersom de uppenbarligen fått nya utseenden även inne i spelet. Håll till godo, jag jobbar på saken! Passar bra nu då jag är superförkyld och ändå inte kan spela in videor, då får det bli bloggfix istället.
 
   Tanken är ändå att jag ska försöka få in alla hästar där. Fram till dess kan ni nu åtminstone se en lista på de som finns! (+ en till. Kanske redan nu är rätt uppenbart vilken häst jag tänker köpa nästa onsdag...)
 
   Esme och fjordingen Pichu


Vilda Hawkheart

Åh vad härligt! Längtat efter en uppdatering där länge :)
Har en aning om att vi tänker köpa likadana hästar när de väl släpps, alltid varit extra kär i hästar med stora tecken <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.