Chrome Pointer

Nästa vecka kommer ju det här

   Jag var bortrest då den här trailern släpptes i fredags och sen glömde jag bara bort att dela med mig av den (även om 99% av er säkerligen redan sett den). Nästa vecka kommer fyra Jorvikiska Varmblod till spelet som köpbara hästar, vilket innebär att man för första gången någonsin kan ha hästar med samma ras som starthästen i sitt hemstall. Det är också första gången sedan Painthästarna släpptes som det kommer fyra hästar på en gång och jag ÄLSKAR det. ÄNTLIGEN! Det ger mer valmöjlighet och jag älskar att ha möjligheten att välja mellan fler hästar i spelet.
   Personligen har jag hoppats på något som det här sedan i princip dagen då jag började spela spelet. På den tiden gick det ju inte att köpa hästar, men då hästfunktionen väl kom till spelet längtade jag fortfarande efter kompisar till Ash. Om det Jorvikiska Varmblodet är Jorviks egna sporthäst är det ju bara logiskt att vi kan få köpa några fler, tyckte jag. Det som är kul med påhittade raser som den här är också att den kan ha PRECIS vilka färger som helst och ingen kan säga att det är orealistiskt, haha.
 
   Jag tror ni kanske kan lista ut vilken av dem som allra först ska flytta hem till Esme bara genom att titta på trailern ;)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.