Chrome Pointer

Hej förkylning

   Jag hann bli sjuk över helgen och jag är inte säker på om det beror på att familjen jag bodde hos i helgen var sjuka eller om det uppkommit efter en ofrivillig simtur i en snödriva i lördags. Tack till hästen som åtminstone väntade med att bocka en sista gång tills jag redan var halvägs över halsen så det inte var så långt att trilla...
 
   Det passar ändå rätt bra med den här dunderförkylningen eftersom vägarna är förrädiska just nu. Jag bestämde direkt i morse att jag inte skulle kunna ta mig utanför dörren och jobbade hemifrån, och då jag såg i jobbets chattgrupper hur svårt mina kollegor hade att komma in till kontoret kände jag mig rätt nöjd med beslutet, haha. Usch, vinter. Hoppas att jag blir bättre snart, eftersom jag ska tillbaka till hästarna redan på fredag. Det där bockande hästskrället får chefen dock rida på själv nu tills det kan hålla sig i skinnet.
 
   Jag har nyligen börjat fylla upp min bildbank lite igen. Nu har jag åtminstone typ 6-7 hästar som har lite fler bilder med Silverglades nya, vackra grafik och den nya, jämna himlen i spelet. Det går typ inte att jämföra med hur det var innan, det här är SÅ vackert! Ska försöka bunkra mer så att jag har många, många fina bilder att välja bland. Nu på kvällen har jag iaf gått igenom den senaste batchen och redigerat upp dem för att ha dem blogg/Instagramklara. Tjoho!
 
   Esme, ponnyn Eevee och en liten Jorvikshire-terrier ser ut över Moorland


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.