Chrome Pointer

Fotosessioner

   Min röst är fortfarande inte bra nog för att jag ska kunna spela in videor, vilket suger. På ett sätt var det väl lite bra ändå för då hade jag inget bättre för mig än att storstäda hemma, men jag hade ju velat spela in någon video också, haha. Nåväl, förhoppningsvis är rösten bättre i morgon men jag kommer nog vara DÖTRÖTT efter att vara tillbaka på jobbet för första gången sen förra torsdagen. Usch, hemskt att bli så här sjuk.
   En annan grej jag gjorde idag var att fota hästar i SSO. Eller ja, en häst, rättare sagt. Jag tog lite referensbilder på en häst jag ska påbörja en redigering på (linearten är nu färdig!) och sen plockade jag ihop några nya outfits (vilket tog fånigt lång tid, jag vill ha en ny garderob buhäääää) och drog ut i Jorviks vildmarker med Lusitanon Remus. Över 20 nya bilder och alla tagna med hjälp av Photo Mode! Jag börjar känna mig mer och mer bekväm med toolet, men ett stort önskemål hade varit att kunna "dra" i animationerna lite. Jag lyckas så ofta klicka mig in i fel frame och skulle vilja ha framen innan eller efter, så det hade varit grymt att kunna dra i animationscykeln för att få precis det ögonblick man är ute efter. Det är ju ändå lite nitpicky av mig, haha. Men jag gör så att jag använder Photo Mode och drar fotofönstret ur skärm för att fota med Fraps för att sedan dra in det igen. Jag vill ändå fota allt med Fraps, det leder till att jag får ALLA bilder på samma ställe och det blir lättare då jag ska redigera dem senare.
 
   Jag tänkte spendera resten av minkväll med att ta mig i kragen och sortera hela min Frapsmapp med typ 600 bilder i så att det istället blir typ noll. Men i morgon ser ni, då kommer det en video på den engelska kanalen! (inte floden alltså, YouTube är vi inne på nu)
 
   Esme, Remus och en liten räv ute på äventyr


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.