Chrome Pointer

En otroligt uppskattad funktion

   I ett av mina kära gamla hästspel, My Horse & Me, finns en fantastiskt cool funktion som är så himla bra att jag verkligen önskar att fler spel haft något liknande. Då man har tävlat klart en bana i spelet kan man nämligen se hela ritten i repris - vilket är perfekt för såna som mig som älskar att fota i spel!
 
   Hoppning i en av spelets amatörklasser, som är den lägsta klassen
 
    Om det är något som är lite trist så är det att vinklarna blir mindre och mindre imaginativa ju längre in i spelet man kommer. På de lägre nivåerna får man ibland se hinder hoppas på rätt långt håll, men på elitnivå ser man varje hinder från typ tre fasta vinklar, vilket gör att det inte känns särskilt unikt. Jag undrar hur det kommer sig att det funkar på det sättet, för hur jag än vrider och vänder på det så ser jag ingen riktig anledning till det hela. Hästens hoppanimation ändras lite genom spelet eftersom den måste kunna hoppa högre och högre, men det känns inte som att det skulle vara ett hinder eftersom hästarna faktiskt är väldigt fint animerade. Känns typ som att den som byggde de senare banorna i spelet "glömde" att placera ut kamerorna eller något liknande...
 
   Här ser ni en sån vinkel som inte dyker upp i de högre klasserna. Why?! Det är SÅ fint, animationerna är on point och det hade varit jättekul att få se mer av det här!
 
   Oavsett är det här en sån fantastisk funktion. Vilket vackert spel det här är! Minns att jag tänkte "det här är hästspelens framtid" då jag spelade det här spelet som liten. Det var tolv år sen. Inte mycket har hänt på hästspelsfronten. Det är så hemskt synd och jag hoppas att fler hästspel sätts i produktion snart... Hur mycket jag än älskar SSO vill jag att det ska finnas mer ute på marknaden.
 
   I spelets högre hoppklasser är det här en vanlig kameravinkel. Cool, men inte då man ser den på typ fyra hinder i rad, haha...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.