Chrome Pointer

Anne von Blyssen

   Ni förstår inte hur stolt jag är över tjejerna i mitt team som drivit det här projektet tillsammans med en massa andra grymma människor från vår studio och gjort denna video. Such talents ♥
 


Rebecca Dragonstream

Alltså har precis spelat senaste huvudstoryn klart och jag är verkligen helt paff. Musiken, stämningen, spänningen, känslorna, allt kändes som i en film! En väldigt bra film dessutom. Så himla bra alltså!

Josefine

Videon om Anne är fantastisk. De nya uppdragen också, gjorde som du och väntade tills Star Stable hade släppt alla tre delar och spelade igenom dom idag och wow. De nya Ödesryttarna är så mänskliga och de känns som riktiga tonåringar, jag kände medlidande för dom och speciellt för Alex. Musiken var bland det bästa jag hört, uppdragen var SÅ välskrivna och animationerna var väldigt passande till uppdragen de hörde samman till.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.