Chrome Pointer

Ååååh så underbart!

   En av de Spotifylistor jag lyssnar mest till på jobbet är en med massa spel- och filmsoundtrack. Det är liksom lagom musik för att stänga ute annat ljud samtidigt som det inte drar bort koncentrationen för mycket. (Sen har jag en annan lista med musik från 30- upp till 90-talet, men det är en annan historia.) Några av mina favoritspår är komponerade av Austin Wintory som är ansvarig för soundtracket från ABZÛ, ett av mina favoritspel. Kolla här på en video från musikproduktionen - hur coolt?
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.