Chrome Pointer

Varför jag inte gör videor i december

   Under min influensaperiod (som jag fortfarande inte helt kommit ur) mådde jag extremt dåligt på grund av hur stressad jag var över YouTube. Vägningen gick mellan alla videor jag VILLE göra, versus skräcken över de nya COPPA-ändringarna som träder i kraft i januari. Ville jag verkligen jobba ihjäl mig för något som jag skulle radera om bara några veckor? Svaret blev nej, och jag bestämde mig för att helt och hållet sluta ladda upp videor på YouTube genast. Det finns ingen vits med att jag ska må så otroligt dåligt över den där plattformen, och innan FTC återkommer med tydligare riktlinjer kring hur content creators ska kunna hantera COPPA vill jag inte heller stötta plattformen YouTube eftersom den varit så oerhört vek i att stötta sina skapare. Under den här tiden bojkottar jag YouTube så mycket som bara möjligt. Jag tänker inte bidra med uppladdningar, visningar eller kommentarer under den här tiden och undviker plattformen så mycket som det bara går. Jag kan inte undvika den helt eftersom jag måste använda YouTube i mitt jobb, men privat tänker jag inte stötta plattformen alls förrän det finns skydd och riktlinjer för content creators.
 
   Jag kommer spela Star Stable privat, men inte spela in videor. Därför kommer inte Vinterbyn täckas av mig alls under år 2019, för det vore hemskt om jag skulle sluta spela spel alls pågrund av att Google har sabbat för hundratusentals människor (för hela den här soppan ÄR ju Googles fel). Vi får se hur jag väljer att tackla YouTube om det visar sig vara tryggt för mig att återvända till plattformen, men jag tror att en kollektiv bojkott av plattformen är det enda som faktiskt kommer leda till något.
 
   Esme & Pepita


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.