Chrome Pointer

Ny funktion i Pokémon GO

   Men kan Pokémon GO sluta upp med att få mig att gråta eller? Jag blev jätterörd av båda dessa reklamer!
 
 
 
   Det har alltså kommit en ny funktion till PoGO som innebär att man kan leka lite mer mer sin buddy Pokémon. Man MÅSTE ha AR igång för detta, vilket drar ner på intresset för mig eftersom jag inte gillar AR i mobiler. Det går ju liksom inte att spela spel lite subtilt på bussen såhär, och det är en av anledningarna till att jag helt lade av med Wizards Unite väldigt snabbt, haha.
   Det är lite kul att kunna se sin valda Pokémon på ett annat sätt, men jag hade gärna skippat AR. Jag håller just nu på och promenerar en Lillipup för att få nog med candies för att den ska bli en Stoutland, så jag ska testa det här lite då och då och se hur det ändrar min spelupplevelse. Kul med en extra funktion though, men den kanske inte helt och hållet är något för mig även fast reklamerna var jättefina.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.