Chrome Pointer

Mitt bidrag till Musikhjälpen

(Även fast det här inlägget må se ut som reklam är det skrivet enbart för mitt eget starka intresse för denna insamling.)
 
   Varje år i december följer jag Musikhjälpen slaviskt. Jag lyssnar varje vaken timme på dygnet som jag har möjlighet och stämningen och sammanhållningen Musikhjälpens följare uppvisar är fantastisk. I år är första året jag har möjlighet att själv bidra, och därför önskar jag varje dag under Musikhjälpens gång en låt för 50kr. Mer än så har jag inte möjlighet att bidra med den här gången, men mina små bidrag är åtminstone NÅGOT.
   Årets tema är "Sex är inte ett vapen" och de insamlade pengarna går till att hjälpa människor som blivit utsatta för sexuellt våld, i synnerhet i krigszoner. Det är ett tema som är tungt på ett sätt man kanske inte riktigt kan greppa och jag har flera gånger behövt stänga ner sändningen då våldsbrotten nämns mer i detalj. Om ni har möjlighet önskar jag verkligen att ni bidrar med något, även om det är minsta lilla, för att hjälpa till att samla in bidrag till att hjälpa dessa brottsoffer till ett bättre liv och för att förhindra att det här kan hända.
 
   Jag lyssnar och önskar låtar genom appen Musikhjälpen. Finns där appar finns. Jag hoppas att ni också gör det i år, om så bara en gång. 
 
 


Rebecca Bluegren

Känner verkligen igen mig i dig! Med musikhjälpen och Eurovision som två stora höjdpunkter varje år, samt häst och starstable-intresset. Har nästan inga pengar pga gymnasieelev, men har skänkt så mycket jag kan i alla fall.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.