Chrome Pointer

Hon är här!

   Esme på världshistoriens vackraste häst
 
   Min pålle är nu för evigt en del av Jorvik och jag ska försöka att inte helt försumma alla andra hästar i Esmes stall. Hon är PERFEKT. Jag begriper ju att de båda andra hästarna i samma uppdatering lär bli mer populära (dels den klassiska svartskäcken, dels den otroligt eftertraktade silversvartskäcken - det är så pass populära färger att de lär bli mer poppis bland alla spelare), men jag har redan sett massor med spelarbilder på den finaste hästen (jag är inte jävig, nejnej) och det värmer verkligen själen. Det här är spelets hittills bästa häst enligt mig, men hästarna blir verkligen bara bättre och bättre och det är helt otroligt hur snabbt utvecklingen går, och att jag kan säga det så pass ofta. Det här trodde man inte i oktober 2011!
 
   Har ni hunnit köpa en Tinker redan? Vilken?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.