Chrome Pointer

Hemma och vänder

   Jag är tillbaka från min lilla semester och de senaste dagarna har det kliat i fingrarna för att jag så gärna vill spela in videor. VÅGAR inte, just nu. Sjukt jobbigt. Jag ahde hoppats att min stress skulle lättas lite på under semestern och att mer information skulle finnas tillgänglig då jag kom hem, men nej. Vi får se hur jag vågar fortsätta, men jag tänkte försöka spela in någon slags informationsvideo för att visa hur det hela ligger till. Tyvärr är jag åter väldigt stressad nu då jag är hemma, dels för att jag inte vet hur min framtid med videor kommer se ut och dels för att jag ska iväg igen om bara fyra dagar och en miljon deadlines ska mötas på jobbet. Det blir min sista resa det här året och det ska bli skönt att bara vara hemma, även fast jag oftast planerar mina hemmadagar enbart kring videor. Vad nu, liksom? Finns det något värde i mina långa hemmaperioder om jag inte kan arbeta med video längre? Vet inte.
 
   Under den här resan sov jag mer än vad jag gjort de tidigare tre veckorna sammanslaget, och nu då kroppen vant sig vid att gå och lägga sig tidigt är jag hemskt övertrött. Lika bra att sova på saken och se om jag kommer fram till något vettigare i morgon...
 
   Bild från spelet Flower


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.