Chrome Pointer

En sista dag

   Ja, en sista dag i 10-talet alltså, låt oss inte bli alltför dramatiska här. Jag ska ut till Momma Duck och sen tror jag att jag måste förbi hos min mamma och rota runt i internetinställningarna på hennes dator, och hon tror till 100% att jag kan lösa ett problem som jag inte vet någonting om och hon kommer inte ens vara hemma då jag ska mecka med den. Suck.
   Jag har det lugnt hemma med mina kattvaktarkatter. Har lite svårt att komma till ro dock, och det är fortfarande YouTube-stress som ligger över mig. Vill så gärna spela in videor. Då jag vet mer om hur COPPA kommer fungera vill jag åtminstone streama om jag inte kan använda mig av YouTube, så vi får se hur det faller ut. Twitch verkar ju inte vara särskilt påverkat av COPPA som det är just nu...
 
   I SSO är jag äntligen klar med alla julbockar och nu loggar jag bara in för att göra grejer i Vinterbyn. Jag var lite snopen över att loppet med Jingle och Jangle uteslöts den här gången, för det var tbh min favoritdel av hela byn. Bästa tävlingen! Jag ligger jättemycket efter, särskilt eftersom jag av principskäl vägrar göra den där julbocksjakten på isen (asså jag ORKAR inte jaga fler julbockar) och inte pallade ens logga in under första två veckorna med Vinterbyn. Vet inte om jag kommer hinna få ihop nog med poletter, men den som lever får se.
   Självklart är Fawncy inköpt, så något är ändå gjort. Fantastisk häst, och det är rätt nice med en andalusier med två färger + köldtålighet, så det är ju en galet värd häst, haha. Brinicle har jag ju sedan förra året, men fler hästar blir det inte för mig i år. Vet inte om jag ska ha fler tinkerhästar än (tror det, de är så vackra), annars kanske jag väntar till nästa nya hästsläpp för jag känner mig inte jättesugen på någon av hästarna som redan finns i spelet just nu. Jag har lite intresse för några av dem, men behöver hitta på några bra namn först.
 
   Men det här blir det sista jag säger här på bloggen under det här decenniet! Jag räknar med att dyka in här allt oftare under 2020, särskilt eftersom jag behöver hitta en ny hobby och jag har saknat min gamla blogg. Vi ses nästa år! (Alltså kanske typ i morgon)
 
   Esme & Texas






Meja

Min första tanke när du, och många andra sso youtubers är tvugna att lägga ner är just bloggarna. Förhoppningsvis kanske dem kan komma igång lite mer nu igen. Har saknat att få läsa bloggar dagligen! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.