Chrome Pointer

Blä.

   Då jag kom hem från årets näst sista workation i söndags blev jag genast sjuk. Ett av barnen i gruppen jag jobbar med hade hostat hela helgen och självklart lyckades jag få vad han nu hade. Jag var hemma hela veckan och kurerade mig i PANIK för att kunna åka tillbaka till gården på fredagen. Hela torsdagen var jag feberfri och mådde riktigt bra, så jag åkte glatt iväg på fredagen, red en häst, hängde med barnen och hade sjukt kul. Lagom till att det börjdae bli dags att skicka barnen på tandborstning inför läggdags kände jag att jag inte mådde jättebra. Då jag väl fått tillåtelse av barnen att slå av tvn (det var ju ändå Idolfinal, klart de skulle få se resultatet) var jag bergsäker på att det var en av mina lite starkare ångestattacker som innefattar extrem frossa och illamående, som dyker upp några gånger per år och är lika ovälkommen varje gång. Jag hann ligga och frossa i sängen ett tag innan det var ganska uppenbart att jag blivit magsjuk. Ååååh vad dåligt jag mådde. Fick gå och väcka min stackars chef som fick ställa upp ett annat rum till mig, men det tog några timmar innan jag kunde sova något. Igår mådde jag ändå ok nog för att vi skulle våga boka ett tåg och få hem mig, men hujedamej vad dåligt jag började må senare på dagen. Gick och lade mig halv nio på kvällen och sov i ett streck till halv sex, som är ganska normal väckningstid för mig. Det är OERHÖRT sällan jag mår så dåligt att jag inte kommer upp ur sängen, men idag var verkligen en sån dag. Uuuuh.
 
   Har jag något spelrelaterat att dela med mig av då jag inte klagar över min ofungerande kropp? Litegrann. Jag har spelat väldigt lite SSO på sistone, vilket mest beror på att jag inte har kunnat streama på länge. YouTube beter sig sjukt konstigt och verkar redan nu vilja kasta ut alla deras content creators. (Ja, jag är fortfarande extremt bitter.) De senaste veckorna har jag mest spelat Planet Zoo, Pokémon Shield (spelade klart hela main-game i torsdags och började lite i post-game. Ska spela igenom nog för att inte kunna hitta spoilers på storyn på andra håll, och sen ska jag börja rota fram åsikter om vad andra tyckte om main-game. Storyn var... inte ALLS vad jag väntat mig, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.), och ett för mig nytt spel som heter Megaquarium. Älskar det, jättegulligt spel, som jag absolut spelat in på video om jag bara vågat. Jag köpte en hel drös billiga spel på Black Friday, som jag ska börja kika på också. (Jag stöttar inte köphetsen på Black Friday, men eftersom spelen är nedladdningsbara och inte bidrar till miljöförstöring och konsumerande mer än andra spel ser jag inte den saken som ett problem.)
 
   Två av mina vita lejon från mitt franchisezoo i Planet Zoo
 
   På tal om Black Friday i stycken ovan köpte jag en enda fysisk pryl under den dagen, vilket var en ny iPad. Jag har planerat det här köper i några år nu, men väntat på lägre priser eller en billigare modell. Min tidigare iPad har inte gått att uppdatera sedan iOS 10 (vi är inne på iOS 13 nu, så det har inte gått att göra mer än webbsurfa på den på rätt länge) på grund av att den är så pass gammal, så den har behövt en ersättare för att jag faktiskt ska ha någon använding av att ha en padda. Modellen av köpte var nedsatt med 500kr, vilket kanske inte är supermycket men vatusan, det var värt. En iPad från 7 generationen, 128GB med Wi-Fi blev resultatet och jag är jättenöjd. Hoppas den kan följa med mig i många år nu! Hatar att köpa teknik då det egentligen inte behövs, vill kunna använda prylarna så länge som möjligt.
 
   Okej, det är väl allt som hänt här sedan sist. Jag ska krypa tillbaka ner i sängen och försöka sova bort alla möjliga konstiga sjukdomar som huserar här just nu, så jag dyker väl upp igen någon annan gång. Tjo.






Elvira

alltid så kul att läsa dina inlägg! Krya på dig, hoppas du blir bättre snart! ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.