Chrome Pointer

Vad ska man nu titta på?

   Jag är hemma efter att ha sett Avengers: Endgame idag. (Nej, jag kommer inte skriva några spoilers här, mer än lite känslor nu i efterhand.) Hujedamej vilken film! Tycker nästan lite synd om min eternal partner in crime Siri Moonbear som fick stå ut med att jag satt och pep och petade på henne då sjuka saker hände. ÄLSKAR dock hur involverad publiken var. Meli såg filmen förra veckan och berättade om att publiken då varit helt crazy bananas och det var några stunder i biografen idag då man trodde att jublet aldrig skulle dö ut, haha. Så häftigt? Tror aldrig jag varit med om en skrikande och tjoande publik innan typ Black Panther, och jag minns verkligen hur hela publiken vrålade i uppror då Avengers: Infinity War slutade. "I'm Mary Poppins y'all" var ju också en grej som folk reagerade högt på, haha. Samtidigt har jag bara varit med om det här på Marvelfilmer. Någon med andra erfarenheter?
 
   (Scenen med hammaren (ni som vet, ni vet), HERREGUD vilket vrål publiken gav ifrån sig. Helt otroligt. Iofs tror jag att jag skrek lite jag med. Wow.)
 
   Måste lyssna igenom soundtracket nu. Jag ÄLSKAR soundtracket från Guardians of the Galaxy så då det började dunka i bakgrunden var det fler än jag som gav ifrån sig små glädjetjut och började digga med, haha. Tror jag behöver lite tid för att processera hela det här universumet och vad det slutade i, så musiken får följa med på vägen. 
 
   Tänker dumpa av det här inlägget med en av mina favoritscener från Marvels grymma filmer!
 


Wilma

Vad härligt! När kommer nästa: Levla med Esme? Vill gärna veta! DU ÄR BÄST! Vill verkligen vara med i en video! Fast jag ber inte om det absolut inte! Fast bara en fråga, varför har du ett schema när du ska lägga upp videor och sånt? Är det att det ska underlätta för dig?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.