Chrome Pointer

Tre nya hästar

   Igår köpte jag tre nya hästar... dels de två nya Lusitanohästarna, dels Trakehnern jag suktat över i flera månader men inte köpt av någon anledning. Nu har jag ÄNNU fler hästar att lägga till i på sidan om mina hästar här på bloggen, lol.
 
   Ni får se en av dem idag - det här är Fortune's Hoof, kallad Footie!
 
   Trakehnern är en så sanslöst snygg modell på häst! Här är Footie!


Hilma

Gud vad konstigt! Igår köpte jag precis samma trakhener, som jag ville skulle kallas något med fot?!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.