Chrome Pointer

Tack och lov för långhelg

   Just nu är jag så tacksam över en långhelg hemma. Som en minisemester! Jag spenderade hela förmiddagen igår i stallet, och väl hemma försökte jag spela in videor. Det gick SÅ dåligt och det tog 7 timmar att få ut EN video, som var 13 minuter lång... Hade så mycket otur med jorvikiska påskägg, videoklippning och YouTubeuppladdning att jag var helt gråtfärdig av frustration. Idag vaknade jag vid halv sex och kunde inte somna om, så jag har sedan tidigt varit igång med videoinspelningar och har spelat in mer än jag vågat hoppas på, vilket är jätteskönt. Den videon som ska ut snarast håller på att laddas upp på YouTube nu efter att ha renderats (den går ut i morgon) och under tiden har jag spelat Pokémon X för första gången på flera år. Mitt main-spel i Pokémonserien just nu är Pokémon UltraSun, så jag fångade en massa Pokémon att skicka över till UltraSun så att jag kan kläcka en herrans massa ägg. Jag gör det dels för att jag försöker skapa ett living PokéDex (då man äger en av exakt varje Pokémon som finns), dels för att jag kläcker en massa Pokés i överflöd som jag kan skicka ut i Wonder Trades för att förhoppningsvis få något coolt tillbaka.
 
   Uppladdningshastigheten på mitt internet är inte jättebra, så nu väntar jag på att tidigare nämnda video ska laddas upp helt innan jag fortsätter med lite mer videoinspelningar. Jag tänkte att jag ska spela in allt fram till veckan efter vårens sista jobbhelg, som för mig blir första helgen i maj, så att jag kan slappna av lite och inte känna att jag måste hinna med att spela in en massa videor på kvällstid. Har ju inte hunnit livestreama särskilt mycket på sistone, så tänkte att det kan bli en prio om jag hinner förbereda allt annat i mitt schema...
 
   Bild från ABZÛ






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.