Chrome Pointer

Soul Rider Podcast

   Jag tror inte riktigt jag insåg hur mycket jag har inplanerat i mitt liv förrän jag blev tillfrågad om jag ville delta i månadens avsnitt av The Soul Rider Podcast. Det blev en himla röra för mig att reda ut allt från inspelningsdatum till assets för podden ^^'
 
   Idag släpptes avsnittet jag deltog i och det handlade om Game Lore. För att förklara det enkelt är Game Lore helt enkelt hur en värld i ett spel fungerar, så i SSO involverar det Aideen, Garnok, Ödesryttarna och allt som får Jorviks värld att snurra. Det var riktigt kul att joina TC, Rose och Cec i ett par timmar och om ni gillar poddar är det här nog något för er!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.