Chrome Pointer

Potatisracet

   Bild från huvuduppdragen där Sonja visade att hon är tävlingsinriktad som attan
 
   Det är Potatisfestival på Jorvik, och jag gillar loppet så jag ska försöka hinna spela det NÅGON gång innan det försvinner igen. Känner mig så himla begränsad med tid just nu, men jag har signat upp mig på rätt mycket extrajobb också och har inte varit ledig på ett tag nu. Nästa helg är jag ledig men då är festivalen över, så jag ska försöka hinna in innan onsdag.
 
   Jag har inte mycket att säga om festivalen i sig, men istället tänker jag nämna att det är kul att både Sonja och hennes häst är uppdaterade i nyare uppdrag (eftersom jag inte nämnde det då de faktiskt dök upp tillsammans för första gången). Det var typ det jag tänkte säga. Tjofräs!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.