Chrome Pointer

Påsken HATAR mig

   Jag var så glad och förväntansfull då jag gick in i den här helgen, men nu är jag bara less och besviken. Har haft datorproblem, YouTubeproblem och har stått i nästan ett dygn utan internet, vilket helt sabbat alla mina helgplaner. Nyss avslutade jag en livestream efter bara en kort stund eftersom det laggade så mycket så att ingen kunde titta på den, trots att allt fungerade bra från min ände. Så himla trött på det här!
 
   Jag ger upp på livet och lägger mig i soffan och spelar Pokémon nu. Blä.
 
   En av de miljoner bilder jag fotade under senaste huvuduppdragen men aldrig visade för att jag är en typ värdelös bloggare numera


Ellen Dolphinbard

Men åhh så typiskt då att de skulle strula sig så för dig :( du får en påskhälsning från mig som liten tröst iaf :) också hoppas vi att de ska gå bättre nästa gång du vill streama och lägga ut filmer,,och tur att det alltid finns något annat kul man kan göra istället,, när nått annat inte vill bli som mna har tänkt,,ha en fortsatt fin mysig påsk Esme :)
Glad Påsk <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.