Chrome Pointer

Hade glömt hur mycket jag älskar Unravel

   Unravel
 
Rekommenderar VERKLIGEN att spela Unravel på PC om man har en Xbox/PS4/Switchkontroll att koppla in! Mysfaktorn är total. Önskar att Unravel 1 skulle finnas på Switch i sig så jag kunde spela på tvn (tänker inte köpa et PS4 i första taget, finns inte nog med exklusiva spel jag är intresserad av för att det skulle vara värt det), men tvåan kommer jag köpa på Switch. Nån gång.
 
   Unravel


Elvira

Du borde värkeligen spela unravel på en av dina kanaler!<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.