Chrome Pointer

Fun Fact

   Ett av nytillskotten i Esmes stall!
 
   En av de tre hästar jag köpte i helgen var Lusitanon Supreme. Jag är glad att jag äntligen fick användning för hans namn, då det legat i min "backlog" i flera år. Jag har alltid haft lite i bakhuvudet att jag skulle köpa den leverfuxade andalusiern och döpa den till Superstar aka. Supreme, men medan åren gick insåg jag att det inte hade varit en häst som jag skulle ha använt om jag köpt den, särskilt inte sedan den nya generationen av hästar som startade med Connemaran kom till spelet. Denna Lusitano kändes dock perfekt för namnet! Sån fantastiskt vacker häst. Något jag märkt av lite extra då jag redigerat bilder både på Supreme och min andra leverfux Briar är dock hur mörkt spelet blivit sedan Silvergladeuppdateringen. Det uppdaterade solljuset ger ett annat ljus än tidigare och jag har faktiskt redigerat några av bilderna jag har på Supreme rätt grovt för att man ska se honom bättre och inte bara ha honom som en mörk färgklump. Eftersom jag spenderar mycket tid med hästarnas modeller och texturer på jobbet vet jag att hästen egentligen är lite ljusare än vad den framstår som i spelet, men samtidigt är det ju också lite beroende på färginställningar på ens egen datorskärm (och mina är egentligen alldeles för gamla och det märks tydligt... då jag betalat årets skatt, som för mig blir ASHÖG pga mitt lägenhetsköp förra året, får jag börja spara till nya skärmar!).
 
    Okej, det som egentligen var målet med det här inlägget var att säga att jag köpt en häst, valt ett gammalt namn och dessutom får ni nu höra anledningen till att smeknamnet blev just Supreme. Tjofräs!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.