Chrome Pointer

Frånvaro

   Jag har halvt varit på väg att skriva lite ett par gånger under förra veckan, men hann aldrig med eftersom jag fick annat att göra och glömde inläggen mitt i. Aja, gjort är gjort.
 
   Förutom att idag är första april så jobbar jag numera på Car Stable. Jag hade från början tänkt livestreama idag, men istället bokades det in en spelkväll med en kompis som jag numera träffar alldeles för sällan. Vi har spenderat några timmar tillsammans med middag och MarioKart (där jag totalt slaktade henne - tur att min mångåriga MarioKart-träning äntligen kommer till lite nytta!) och det har varit skönt att få skrika av sig lite med en av mina närmaste vänner. Det GÅR ju typ inte att spela MarioKart utan att vråla på den/de man spelar med, haha...
 
   Här har ni dagens stora grej - anledningen till varför Car Stable har dissat hästarna.
 


kimmy

hej!

kunde man köra bil första april i spelet???
kram kimmy

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.