Chrome Pointer

En jobbdag kvar!!!

   Jag är verkligen FÖR trött just nu, och det kommer från att jag inte haft en ledig dag på tre veckor eftersom jag varit iväg på mitt extrajobb oftare än vanligt. Därmed har jag idag storhandlat för att efter jobbet i morgon kunna åka hem, låsa in mig och inte behöva gå utanför dörren på tre dagar. Ska bli SÅ. SKÖNT!!!!
 
   Tidigt i morgon kommer en ny video på min svenska kanal, som kommer följas av två till på lördag och söndag. På lördag släpper jag dessutom en "mellanvideo", för att ge mig själv tid att spela in en ny lördagsserie. Så tre specialvideor i rad + en extra video på lördag. Inte illa va? (Har inte hunnit spela in Vårryttaren till söndag än. Får göra det i morgon. Streeeeeeeess)
 
   Eftersom jag är hemma hela helgen ska jag bygga upp mitt videobibliotek så jag är "klar" för två veckor framåt och sen borde schemat rulla som vanligt igen. Förra veckan tog jag helt en paus från min engelska kanal för att jag insåg att jag inte hade tid. Hatar sånt. Hoppas att tröttheten jag dragits med som sett till att jag inte fått något gjort på sistone försvinner då jag kan sova ut!
 
   Throwback till då jag letade spindelbebisar men hittade vovvar






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.